17 september 2006

Valvaka

Nu är det valvaka ikväll. Ska dricka god dricka och käka snacks och kolla på tv vem som vinner. Spännande! Självklart har jag också röstat idag. Röstningen är i samma föreningslokal där min dövförening brukar ha fikaträffar varje vecka.

I åratal har vi klagat på gatan utanför vår föreningslokal (som används till vallokal idag). Det är så mycket gropar och hål i asfalten där, svårt för bilar att köra in på gården, och man måste gå försiktigt för att inte falla i någon grop. Nu, precis den här veckan före valet, kom traktorer och grävmaskiner och började gräva på gatan vid gården. Äntligen! Att det ska behövas ett val för att kommunen ska göra något åt gatan.

De kanske tänkte att gatan skulle bli fin innan valdagen. Men de hann inte färdigt. När jag kom till vallokalen idag var asfalten fortfarande uppbruten, och en grävmaskin var där och körde bort sand. Ovanligt att arbeta på en söndag. Nåja, hur det än går med valet ikväll, så kommer vi ändå att få en fin gata utanför vår föreningslokal. Skönt det! Det var på tiden!

Inga kommentarer: